avlägsna trasiga däck skruvar

Trasiga däck skruvar ska tas bort och bytas ut för att säkerställa att däck styrelser sitter fast ordentligt. Dessa skruvar kan vara svårt att ta bort särskilt om de är böjda, avskalade eller smält. Här är några metoder för att använda när du tar bort dem.

Trasiga skruvar som har sina huvuden fortfarande knutna till dem kan tas bort enkelt med en skruvmejsel. Bara vara noga med att inte bryta huvudet från axeln. Placera platta eller kors kanten av skruvmejsel i skruvhuvudet och vrid den moturs noggrant. Så snart skruven lossnar av däck styrelser ta bort dem och ställ dem åt sidan.

Steg 1 – Använd en skruvmejsel

Om huvudet har tagits bort, men en del av axeln fortfarande sticker ut av däck styrelser, använda en tång för att vrida loss dem. Ta tag i axeln ordentligt med tång och vrid den moturs tills den kommer helt off. Ställ axeln åt sidan.

Steg 2 – Använd en tång

Om huvudet av skruven avdrives, kommer det att vara svårt att avlägsna den trasiga skruven. En skruvmejsel kan inte användas för att slå loss den. Om axeln inte skjuter ut från ytan av styrelsen, kommer en tång också vara värdelös. Emellertid kan den avskalade delen avlägsnas med användning av en extraktor bit. Placera bit in i borren och ställ in borren att vända moturs. Placera spetsen av den bit exakt på toppen av skruvhuvudet. Stötta lite med några av din vikt. Samtidigt som du trycker fast på huvudet genom att trycka på avtryckaren på borren för att börja utvinningen. Skruven ska vända lös från brädet. Gör samma sak med de andra avskalade skruvar.

Steg 3 – Använd en skruva Extractor Bit

En annan metod som kan användas för att avlägsna de skalade skruvarna innefattar användningen av en klo hammare. Sätt den platta kanten av en skruvmejsel under skruvhuvudet och bänd upp en bit precis tillräckligt för att göra det möjligt för klo av hammaren föras in under. Placera klo under huvudet och dra skruv lös.

Steg 4 – Bänd hela kortleken Board

Om den brutna skruven är böjd eller är kondenserad insidan, kommer det att vara svårare att avlägsna med hjälp av ovanstående metoder. Lösningen är att bända styrelsen lös och hamra skruvarna ur hålen. Sätt klo bar under styrelse där varje skruv hålls och försiktigt bända loss den. Fortsätt till nästa skruven tills kortet är fri från golvlister.

Hammare skruv från undersidan och dra ut på den andra sidan med klo av hammaren. Om det är bruten, sätta en spik i hålet från undersidan och hamra in den i hålet för att driva skruven ut. Installera däck ombord på plats och fäst den med nya däck skruvar.