avlägsnande Mudroom förvaringsskåp

En mudroom är en hall som vanligen ligger i den främre ingången av hemmet som ansluter bil garage till området i hemmet och inrymmer en mudroom skåp. Mudroom skåp är förvaringsutrymmen i mudroom som vanligtvis huserar ytterkläder som regnrockar och tjocka jackor och skor som stövlar och goulashes. Om du vill inreda ditt mudroom det första du kan göra är att ta bort skåp så att du kanske kan installera nya så att designen går väl med resten av ditt hus.

Ta bort alla klädesplagg eller skor som är lagrad i mudroom skåp. Placera dem i en låda och märka dem. Detta är också ett bra tillfälle att ge bort kläder artiklar som du inte har använt på ett tag och har suttit i baksidan av garderobsutrymme.

Steg 1 – Clear Mudroom

Skåpen kan också vara bostäder vattenledningar eller ledningar under den. Om så är fallet, stäng av vattenkälla och stänger av strömmen till ledningarna eller försäljningsställen. Du kommer att ta ner förvaringsskåp och du skulle inte vill träffa rören senare och översvämma din mudroom.

Steg 2 – Gör en visuell

Börja med att ta bort basen eller skåp golv. Använd en skruvmejsel för att skruva av skåpdörrar om det finns några. Om du inte vill återställa dessa skåp eller skåp, använda en pry bar att ta ner det. En hammare kan hjälpa om du vill helt isär dessa skåp. De kommer att vara lättare att ta bort om de skärs i bitar och inte en hel del av skåpet.

Steg 3 – Ta Base

Skåpen kan ha spikas eller monterad på väggen. Titta runt och se hur det har fastnat på väggen. Om du är den som installerat det, är chansen att du vet hur det är hängde men om inte, kan du kolla under skåpen eller på sidorna. Ofta kommer spikarna vara vid kanterna på skåpet. Om det är svårt att lossna från väggen, använd en spett. Har någon hålla skåpet medan du bända bort det annars kan falla på dig och orsaka skador.

Steg 4 – Ta bort väggskåp

Så fort du har tagit bort mudroom skåp från mudroom, rensa området av trä, spik och skräp för att undvika ytterligare skada från att kliva på naglarna och skenor från träet. Använd en trasa indränkt i tvålvatten för att rengöra väggar där förvaringsskåp brukade hänga.

Steg 5 – Clean Area

Troligtvis de gamla skåp har gjort en del skador på väggarna och kommer att ha hål och repor. Använd Det bästa du kan göra är ommålning hela mudroom. Applicera förening på väggarna med din spackling kniv. När det är torrt, sand den tills den är i nivå med väggen. Så snart det torkar, kan du börja måla väggen.

Steg 6 – Reparations Walls