förhindra kackerlackor i duschen avloppet

Om du har ett problem med kackerlackor som kommer ut ur duschen avlopp, måste du ta itu med situationen omedelbart. Kackerlackor kan sprida sjukdomar och är skadedjur som inget hem behöver. Om du behöver för att förhindra kackerlackor från att komma ut ur duschen avlopp finns det några saker som du kan göra från att förhindra detta problem från att bli värre. Du kan lösa problemet med kackerlackor som kommer ut ur duschen avlopp genom att följa de råd som ges i denna artikel.

När du upptäcker kackerlackor och döda några, innebär detta inte eliminera problemet. Där det finns en enda mört är ett tecken på att en hel koloni av kackerlackor kan vara i närheten. Du måste ta itu med problemet med en mört angrepp samt symptom på att döda några egensinnig mört som glider genom din dusch avloppet.

Vad kackerlackor Indikera

Använd en stark mört dödande insekts och häll det i duschen avloppet. Ta bort duschavloppsgaller för att få tillgång till avloppet och häll så mycket av insekts som behövs för att ta itu med din mört problem. Låt insekts att uppehålla sig i avloppet i flera timmar. Detta kommer att döda några kackerlackor i omedelbar närhet. Det finns fortfarande mer arbete att göra eftersom, tyvärr, detta fortfarande inte lösa angrepp process.

Använd en Roach Killing Insekts

Köp en ny dusch avloppsgaller som har mindre hål i toppen. Denna dusch avloppsgaller ska ha hål som är tillräckligt stora för vatten att passera men inte alltför stor att kackerlackor kan krypa igenom. Duschavloppsgaller ska passa säkert över dusch avloppet.

Köpa ett nytt Dusch avloppsgaller

När du inte använder duschen, ställa mört fällor nära avlopp för en tid för att fånga eventuella ytterligare kackerlackor som antingen har undgått dina tidigare utrotningsförsök eller fångas i andra delar av badrummet. Dessa fällor kan ge dig en känsla av omfattningen av mört problem i badrummet och även avgöra om arbetet med att sätta insekts i avloppet eller ändra dusch avloppet omslaget var lyckad eller inte.

Gillra fällor nära dusch Drain när den inte används

Även om detta inte är en önskad förebyggande taktik för en husägare, måste du kontakta en kvalificerad professionell exterminator att komma in och ta hand om mört problem i din dusch. Eftersom kackerlackor är inte ensamma skadegörare och tecken på kackerlackor som kommer ut ur duschen avloppet är ett tecken på en större angrepp krävs en professionell exterminator. Ringa en exterminator kommer att eliminera problemet och skapa ett sätt för dig att börja ett regemente att hålla dusch och dusch avloppet området rent för att hålla den fri från kackerlackor och chansen att de kommer att återvända till din dusch när de dödas av.

Kontakta en Exterminator