sätta listen på sluttande vindsväggar

Redaktionschef för denna webbplats, Laura växte upp i hemmet förbättring industrin.

Listen accenter färger och dimensioner i alla rum. Det är ganska lätt att installera om ditt tak är platt, men att lägga den här funktionen på lutande ytor kan vara en utmaning. Här är hur man får det gjort.

Steg 1-Mät två gånger

Innan du köper din gjutning, räkna ut exakt hur mycket du behöver. Exakt mäta varje yta. Inte bara uppskatta-om du har en hel del mätningar, kan dessa extra inches lägga till upp till mer än du tror.

Steg 2-Köp din Molding

Byggvaruhus erbjuder gjutning i en mängd olika stilar och material. Gör ett beslut baserat på din budget och smak. Välj noga, eftersom denna form kommer sannolikt att pågå livstid huset.

Steg 3-Använd en geringssåg

Köpa mer än du behöver. Detta kommer att vara till hands om du gör misstag samtidigt minska, men även om du behöver göra ersättare på vägen. Den exakta gjutning du köper nu kanske inte är till salu i ett par års sikt.

Steg 4-Fäst Molding

Använda en geringssåg att skära gjutning till längden på dina mätningar. Ditt tak kommer troligen att sluttande cirka 45 grader, så skär lister vid den vinkeln där de möts som lutar. Var försiktig: en dålig snitt kommer att göra jobbet ser slarviga och form kommer inte passar ordentligt.

Steg 5-Fill sömhålen

När du har klippt gjutningen, hålla den på plats och försiktigt köra avslutande spikar i väggarna. Försök att inte missa spiken och träffade gjutning, eftersom du kommer att skada den. Se till att den passar tätt mot väggen och taket.

Avsluta med spackel i hålen där naglarna är. Detta bör göra en smidig och jämn yta för din nya gjutning.