avlägsna glansfärg från ytor

Ta bort glansfärg från ytor i hemmet kan vara svårt om färgen är gammal och är en oljebaserad produkt. Men beroende på storleken på jobbet, kan du utföra denna uppgift på en eftermiddag. Denna artikel ger dig tips om hur man tar bort glans färg.

Mask av målade området så att du inte förorena någon intilliggande fläckar. Du kan också behöva täcka golv och trä trim för att skydda dem från färgborttagningsmedel.

Förbereda området

Om du arbetar i, öppna fönster och dörrar och ventilera området med en fläkt. Högblank färg är en oljebaserad produkt som producerar skadliga ångor. När man blandar strippa och börja tillämpa den, måste du också bära en mask.

Ventilerande området

Penetrera hårda skiktet av glans färg för att få en startpunkt för din strippa. Använd en skruvmejsel eller annat bladliknande verktyg. Knacka på toppen av bladet verktyg för att knäcka färgen. Arbete i 5- till 10-fots fyrkantiga sektioner.

Repa en entrén

Använd en pensel för att tillämpa stripper frikostigt till blank färg. Gör att området kan sitta i 30 minuter.

Tillämpa Paint Stripper

Med hjälp av en färgskrapa eller spackel, ta bort den gamla färgen. Placera den i en hink för korrekt omhändertagande enligt lokala regler för farligt gods.

Skrapa Paint