för- och nackdelar med att använda strålnings takpaneler

Strålande takpaneler börjar bli populärt som ett sätt att bättre värma ett hem. Det finns för- och nackdelar med att ha strålande takpaneler, och denna artikel kommer att behandla flera av dem.

Radiant takpaneler är enklare att installera än många andra uppvärmningsalternativ. Strålnings takpaneler kan släppas in i en ram som vanliga takplattor. Detta gör dem mycket lätta att installera.

Installation

Studier har visat att strålnings takpaneler minska energikostnaderna med cirka 33 procent i genomsnitt.

energibesparing

Det största problemet med strålande takpaneler är att värmen stiger, vilket innebär att strålnings takpaneler kommer inte att vara effektiv för golvet som de är på.

effektivitet

Försöker upprätthålla strålande takpaneler är oftast dyrare än att helt enkelt byta ut dem. Eftersom dessa paneler hamnar i det befintliga taket parentes, de är lätta att ersätta. De orsakar inte nästan samma problem som tvångs luftsystem göra.

Underhåll

De flesta värmesystem kommer att torka ut luften i hemmet. Detta kommer vanligtvis att orsaka torr hud, sprött hår och en myriad av andra problem. Strålningsvärme från takpaneler kommer inte att göra detta, eftersom värmen fördelas jämnt i hela hemmet.

Ingen torr luft