för- och nackdelar med ett hårt skal akustisk gitarrfodral

Ett hårt skal gitarrfodral kan skydda din gitarr när du är ute och reser. De är tåliga och kan låsas för att skydda din gitarr insidan. Det alltid två sidor till en berättelse, dock så har ett hårt skal fall kanske inte idealisk för alla.

Reser görs säkrare med ett hårt skal gitarrfodral. När du reser på flygplan med din gitarr, måste du kontrollera den som bagage och gitarr kan utsättas för extremt låga temperaturer. Detta orsakar allvarliga skador på gitarr. Ett hårt skal fall kommer bättre skydda och isolera den från kylning miljö. Bagage hanterare på flygplatsen är inte särskilt försiktig med påsar och fall heller, så hårt skal fall ger bättre skydd.

Fördelar med ett hårt skal akustisk gitarr Case

Ett hårt skal fall inte exakt lätt att bära. Mjukare fall normalt tillverkade av plast eller vinyl men är mycket lätt jämfört med ett hårt skal fall. Hårt skal fall kan inte alltid förvaras så enkelt som mjuka fall. Ett hårt skal fall är bara så kompakt som storleken på de hårda kanterna och kan inte vara kläm ner till blotta storlek gitarr.

Nackdelar med ett hårt skal akustisk gitarr Case