förhindra ett burspråk från hängande

Ett burspråk är en historisk konstruktion som har stått sig genom tiderna. Blev känd genom medeltida och Tudor användning av detta fönster mönster på engelska hem, burspråk korsade också Atlanten, och har blivit ett populärt inslag av amerikanska hem. Burspråket är speciellt utformad för att inte sag, så om du kan se ett fönster i ett hem du funderar på att köpa, eller i ett hem du hyr, så ska du först överväga om du tittar på ett burspråk eller en båge fönster. Bedöma ditt fönster, och hindra det från att sjunka, är ett snabbt jobb som inte bör ta dig mer än en dag.

Det finns 2 olika typer av fönster som skjuter ut från huset på gatan eller trädgården. Den mest erkända är ett burspråk, som görs genom att utvidga grunden, eller genom cantilevering reglarna i golvet så att bukten delen kan gick in som om det är en del av golvet. Typiskt burspråk sträcker sig genom både golv, från bottenvåningen till taket, och är lika osannolikt att sag som någon annan del av huset. En Bow fönster, emellertid, är helt enkelt ett stort fönster som har krökt, och fönsterbrädan utvidgas för att bilda en croissant. Eftersom detta inte stöds av fundamenten, kan det börja sag något över tiden.

Steg 1 – bedöma Window

En båge fönster relativt lätt fast. Tröskeln i fönstret behöver extra stöd, och vem som helst med en angelägen kunskap om hem förbättring kan göra detta på en dag. Du kan antingen stödja fönstret genom att lägga till extra styrka stöder under tröskeln, eller så kan du använda kablar för att ta del av vikten av den nedre delen av fönstret. Den tidigare bara kräver en vinkel stöd, som finns på byggmarknader, och en trappstege, så att du kan klättra upp. Placera bara stöd under fönstret, skruva fast, och sedan täta runt kanterna för att skydda den mot vattenskador. Den senare måste vissa ledarkabel som är fäst till utsidan av ramen, och sedan lyftas från toppen av bågen fönstret till taket. Kabeln är därefter skruvas in i en metallplatta med hjälp av en vantskruv. Om din båge fönster har detta redan, bör du försöka att dra åt kabeln för att ge fönstret mer stöd.

Steg 2 – Fastställande en vikande Bow Window

Om hängande fönster visar sig vara ett burspråk, då du kommer antagligen att behöva kalla in en byggnadsinspektör, samt en entreprenör. Byxhäng i ett burspråk innebär buckling av grunden, så det är en allvarlig fråga. Om i stället för fönstret, du hittar brädorna sag i området bay, sedan ta bort alla tunga möbler från den del av rummet, och har någon ersätta den vikande styrelser. Det är mer sannolikt att bero på vattenskada än att vara en del av ett burspråk.

Steg 3 – Fastställande ett burspråk