paneler 4 – planering

Rätt dimensionerad, kan paneler förbättra ett rum och göra det till en varm och inbjudande plats att tillbringa tid. Bekanta dig med de olika färger och texturer av dagens panel val innan du gör ditt beslut. Till exempel, är en mörk vinds mer lämpade för en pastellfärgad panel, medan en solig familj rum skulle bättre acceptera en djupare ton.

Du bör få Adobe Flash Player så att du kan se vår video.

Felmarginal: Ej ​​tillämplig

Valet mellan plåt paneler och not och spont panel är en personlig smak och kostnader. Den massivt trä tunga och spår är dyrare samt svårare att installera. Men det finns många människor som tycker rikedomen i trä för att vara väl värt den extra kostnaden.

Det vanligaste misstaget

För att bestämma mängden av plåtpanel du behöver, multiplicera längden på din vägg med dess bredd och sedan dividera med 32 (området av en 4 x 8 panel). För not och spont paneler, bestämma ditt område och kontakta återförsäljaren som bredder not och spont paneler varierar. För gjutning, mäta linjära fot. Undvika skarvning korta bitar genom att köpa extra längder av paneler för att skära.

Dessa sidor kommer att diskutera en rad olika situationer för att hjälpa dig att välja det enklaste och mest kostnadseffektiva metoden för att tillämpa den valda paneler.