plattor för barn

Sarah Van Årsdale visar kreativt skrivande vid New York University. Hennes tredje roman, Grand Isle, kommer att publiceras under våren 2012, genom SUNY Press, det var en finalist i 2008 University of Michigan Novel Contest. Hennes andra roman, blått, vann Peter Taylor Priset för romanen och offentliggjordes av University of Tennessee Press 2003, och hennes första roman, Mot Amnesia, publicerades av Riverhead Books 1996.

Vissa föräldrar har tur och har barn som är ivriga eaters, sitta ner vid måltiderna och polering av deras gröna bönor, med nary ett kvidande eller ett omnämnande av belöningen väntar dem i glassskål.

Och sedan finns det vanliga barn.

Om du har en av dessa, kan du överväga att ljusnar upp måltiderna med några speciella plattor utvalda just för Junior. Använda porslin som är särskilt attraktiv för barn följer en gammal huvud: När ett litet barn ser fram emot att se duckies på botten av skålen, är mer sannolikt att sörplade i bråttom näringsrik soppa.

Innan ens ifrågasätta om ditt barns rätter kommer att gå med eller kollidera med din egen porslin, ledordet, naturligtvis, är säkerheten. Rätter tillagade av melamin är särskilt starka och motståndskraftiga mot brott ska Junior besluta potatismos kommer verkligen ser bättre ut på golvet än på barnstol facket.

Denna djungel motiv måltiderna platta från Little Piggle Wiggle är tillverkad av superstark melamin, och tål maskindisk samt. Och med en elefant och ett par giraffer för företag, är Junior säker på att njuta hugg i en stor portion av limabönor. För en liten flicka, är blomstermotiv i trädgården 123 inställda att göra måltiderna glada och roligt.

Även om Junior kan vara benägna att bryta plattor, inte alla barn är, och inte vid alla tillfällen. För de andra speciella tillfällen, en personlig keramisk platta – vittnar om Junior sanna kungliga status – kan mycket väl vara i ordning.

I själva verket, när som helst kan du anpassa Junior saker, desto bättre. Ungar, som inte riktigt äger något, få ett stort uppsving av känslan av att något är verkligen deras. Och genom att använda deras namn för att personifiera saker, du verkligen visa att saker är deras, och detta i sin tur kan hjälpa dem att ta bättre hand om saker.

Ett kreativt sätt att erkänna ett barns födelse, eller senare födelsedagar, är med en platta bara för Baby, med namn och datum målade på, och en bild av babys favorit- djur.

Om du försöker att samordna utseendet på Junior middag ware med de vuxnas dukning, tänka först av färg. Även om de vuxna föredrar benporslin till melamin, kan du gå en lång väg mot att göra tabellen utseendet på en bit bara genom att använda samma färger, och fastställandet av platser med matchande dukar.