plywood

Plywood är en tillverkad av trä gjorda för att vara stark och tålig och som vanligen används inom husbyggnad. Plywood finns i flera tjocklekar och många kvaliteter, så att hitta en som passar för din användning är ganska lätt.

Hur Plywood gjort?

Plywood görs genom limning tillsammans tunna skikt av trä som kallas skikten i alternerande riktningar lager för lager. Mest plywood görs med hjälp av udda antal skikt (dvs 3, 5 eller 7). Dessutom är de flesta av plywood tillverkas i 4 x 8 blad, men finns tillgänglig i en rad olika storlekar.

Fördelarna med att använda Plywood

• Plywood är mycket stark på grund av att korsa intilliggande skikt vid tillverkning; • Massivt trä är föremål för krympning, svullnad och skevhet, medan plywood undviker dessa egenskaper av samma skäl som varför det är så stark – korsa intilliggande skikt,.. • Ekonomisk; • Finns i en mängd olika storlekar

Plywood är ett logiskt val för många byggprojekt och med det stora utbudet av storlek och kvalitet, är du säker på att hitta något som passar din budget och ditt projekt.