polering bänkskivor badrums

Badrum bänkskivor kan vara hemligheten att lägga till en touch av klass till ditt badrum. Det bästa sättet att polera ett badrum bänkskivan varierar beroende på vilken typ material den är tillverkad. De flesta bänkskivan material, såsom trä, granit, marmor och kakel, är inte immuna mot repor, fläckar och fläckar. Vanliga hushållsprodukter som dubbelt upp som polska medel är apelsinjuice, nagellacksremover, vinäger, och bikarbonat soda.

bänkskivor marmor badrum behöver mest vård. Polering dem innebär att man använder ett vattenbaserat rengöringsmedel och ett tygstycke. Använd inte syrabaserade produkter eller nötande material som stålull, som marmor är känslig och kan skadas i några minuter.

Vattenbaserade Rengöringsmedel

Plast laminerade bänkskivor är lättast att polera. Använd en skurdyna och vatten för att lossa några smutsfläckar. Applicera en polering rengöringsmedel med en våt svamp, gnugga försiktigt när du går längs.

Surface Poler

Kommersiella ytan polerare såsom citron Pledge, är det bästa valet för bänkskivor av trä. Spraya på och använda en mjuk trasa för att sprida den. Du kommer att uppnå en blank yta samt en trevlig våren doft.