renovera droppe takplattor

Renovera din droppe takplattor att uppdatera utseendet på din källare eller kök. Det finns olika sätt för att renovera plattor gjorda av olika material, såsom vinyl eller metall. Innan du börjar, besluta om takplattor du har är det bästa alternativet för ditt rum.

Den vanligaste typen av dropp takplatta är akustiska takplattor. De är i allmänhet tillverkade av kompositfiberboard och ut för att de bullerminskande och buller överföring minimerings kvaliteter. Akustisk plattor är bra för källare, kök och hemmabio. De är lätta att skära och installera, och deras utseende kan uppdateras med en enkel skikt av färg. Om du väljer att måla din akustiska takplattor under renovering, se till att hålla de små hålen i de porösa plattorna klara av färg sylt. Om hålen blir tilltäppta, öppna dem igen med en tandpetare.

Akustiska takplattor

Vinyl plattor kan lägga till en mycket intressant estetisk till ditt rum. De finns i en mängd olika färger, inklusive genomskinliga nyanser. De är lätta och enkla att installera. Många sorter av vinyl takplattor är också mycket grönt, eftersom de är gjorda av återvunnen plast. Detta är ett bra alternativ för gör-det-själv-projekt som panelerna är lätt och därför lätt att lyfta över huvudet.

Vinyl takplattor

Om du är intresserad av att skapa en rustik estetiska, överväga att använda metall takplattor. Dessa kommer i en mängd olika metallytor inklusive mässing, koppar, tenn och silver. De kommer även i matt finish, glänsande finish och präglade ytor. Metall takplattor är mycket populär för kök och mindre så mycket för källare. Många människor gillar att blanda och matcha metall takplattor för att skapa unika mönster. Du kan spara pengar genom att välja faux tenn plattor för din droppe tak.

Metall takplattor

När du väljer droppe takplattor, fundera noga över hur du vill att din kök eller källaren för att titta. Om du tänker för en lantlig miljö eller industriell look väljer metall plattor. Om du föredrar en modern eller modern look, tycker om vinylplattor. Slutligen, om du vill skapa ett tak för ett sovrum eller ett hemmabiosystem, är din bästa insats för att välja sammansatta akustiska takplattor.

Välja Drop takplattor

För att installera dropp takplattor av något material, först mäta de inre gallermått och sedan subtrahera 1/8 tum. Detta gör det möjligt för brickor för att passa in i hängande galler innehav facket. Därefter överföra mätningarna till kakel som du köpt. Klipp ut plattorna och skjut dem på plats. Om du arbetar med akustisk eller metall takplattor, kan du behöva få någon att hjälpa dig med installationen eftersom de kan vara svårt att navigera på egen hand.

Installera Drop takplattor