reparera en gas lövblåsare på en budget

Det är normalt för en gas lövblåsare eller ett löv dokumentförstörare att så småningom behöver lite underhåll och de flesta av de problem med enheten är enkla saker att reparera, särskilt om du fånga problemen innan de eskalerar. Att veta att känna igen enkla problem när de uppstår kommer att hjälpa dig att spara tid och pengar på mer avancerade reparationer senare.

Innan du använder din lövblåsare, bör du läsa igenom bruksanvisningen. Detta dokument medföljer enheten för att berätta exakt hur det fungerar. Om du förstår hur enheten är tänkt att fungera korrekt, kommer du att kunna identifiera gånger när lövblåsare har problem.

Före användning – läsa din Användarmanual

Om du inte vet varför din lövblåsare inte fungerar, se över det noga för att hitta något som sticker ut. Innan du gör detta, bör du dock se till att det inte är på, och att det inte finns någon gas som kan slå på under din inspektion av säkerhetsskäl.

Leta efter problem

Förutsätt inte att problemet är i maskinen eller svårt att hitta, eftersom det kan vara en snappnstartlina eller en bruten förbindelse. Se till att du ser över hela enheten för att kontrollera att allt är på plats för att hitta orsaken till problemet lättare.

Fastställande av problemet

Kom ihåg att kontrollera tändstiftet, eftersom det skulle kunna förhindra maskinen att starta. Du vet att det är problem om det är svart och korroderade. Tändstift är oftast billiga och lätta att ersätta.

Om maskinen inte startar alls, kan det vara startmekanismen. Om något har gått sönder eller är på sin plats inne i mekanismen, kan du behöva professionell hjälp för att reparera den.

Det sista du bör kontrollera är bränsletanken och bränsleledningen. Se till att bränsletankens lock inte saknas och är i gott skick. Se också till att det inte finns en läcka i tanken eller på bränsleledningen, eftersom det kommer att orsaka problem.

Tändstiftet är utan tvekan den enklaste sak att åtgärda. Allt du behöver göra är att skruva eller dra ut det gamla och installera den nya, vilket gör att det inte finns någonting i hålet som kan skada din nya plug.

Om din startpaket inte fungerar, måste du ta bort den för att reparera den. Ta bort den gamla våren och startsnöret och installera en ny som du kan köpa på de flesta verkstäder. Se till att du spola tillbaka repet tätt, eftersom den gamla hade varit. När du har installerat våren och rep, skruva förpackningen tillbaka på fläkten.

Du kan också köpa en ny bränsletanken eller bränsleledningen från en reparation fartyg. Dubbelkolla att köpet den rätta för din modell. Den nya modellen ska komma med instruktioner baserade på datormodell om hur man tar bort det gamla och byt ut nya.

Även med några frågor du måste ha den reparerad av en professionell, genom att veta hur man rättar till några saker, så kan du spara pengar på reparationskostnader.