skadedjur problem med Zinnia

Zinnia sällan insektsangrepp. När det händer, de skyldiga är vanligtvis japanska skalbaggar, bladlöss eller kvalster. Du kan behandla angrepp med insektsmedel, men var försiktig med kemikalier som gör mer skada än nytta. Du kan också använda alla naturliga metod som har visat sig effektiv i tusentals år.

Du kan använda en insektsdödande tvål för att förhindra bladlusangreppen, men vara säker på att du använder en organisk formel. Undvik att använda någon typ av starka kemikalier i din trädgård, eftersom de ofta kommer att absorberas i marken, vilket orsakar oväntade problem år senare.

insekticid Tvål

I stället för insekticider, överväga att använda naturliga fiender bladlöss och skalbaggar som äter dina Zinnia. Nyckelpigor och praying mantis är både attraktiva rovinsekter som kan läggas till din trädgård område om du har ett problem med insekter knapra på bladen.

naturliga val

Tagetes är ett av flera vanliga växter som är erkända för sin repellerande effekter. Plantering ringblommor i intervaller runt trädgården bidrar till att minska aktiviteten hos många typer av skadedjur. Dessutom är mynta en naturlig ant Resistance som kan planteras bland dina andra växter, eller ens i din gräsmatta, där det ger en tilltalande doft varje gång gräsmattan klipps.

Pest Repellent Växter