skydda din jade växt från insekter

Jade anläggningen är en vacker växt som vanligen används som en inomhus krukväxt. Det härrör från regioner i södra Afrika. The Jade Anläggningen kallas också en pengar växt. Det främjar en vacker grön och gul blad. Den är planterad och finns i små och stora containrar lika. Även vackra lockar jade anläggningen alla typer av insekter och critters. För att upprätthålla skönheten i din Jade anläggning, måste du skydda dem från insekter. Här finns flera metoder som du bör försöka skydda din Jade växt från insekter som orsakar sjukdom, skada och eventuellt dödsfall dina Jade växter.

Om du ser små skala insekter (de är oftast små, brun färg), ta lite tvättsprit och gnid blad med alkoholen. Om insekter klättra över på flera grenar, sätta alkoholen i en sprayflaska och spraya bladen. Ta en vävnad eller en dammvippa och föra anläggningen utanför. Flick eller damm hängande insekter utanför anläggningen. Få anläggningen tillbaka inuti.

Steg 1 – Använda tvättsprit

För att förhindra nattfjärilar eller mjöliga typ buggar (Dessa fel är de vanligaste typerna av fel som bildas på en Jade fabrik), hålla Jade anläggning i en varm plats. Värmen från platsen kommer att värma jorden, varigenom de fuktiga förhållanden som dessa typer av fel måste skörda och leva på din Jade Plant. En Jade anläggningen kommer att uppskatta åtminstone 4 timmars solljus per dag. De gör i allmänhet bra med tanke på morgonen solljus och eftermiddagen solljus. Håll din Jade växt ur den högsta värmen på dagen.

Steg 2 – Skydda från Chill, kall och fuktig Exteriör väderförhållanden

I likhet med steg två, titta på hur mycket du vatten din Jade anläggning. Jorden bör alltid vara att den torra sidan eller lite fuktig. Vattning kommer att främja mossa och mealy buggar. Över vattna din Jade anläggningen kommer också att producera rotröta. Rötterna kommer att ackumulera och mögel och ibland mjöliga typ buggar. Jade växter behöver sällan vattning. Testa marken med en markfuktighet test kit för att exakt avgöra din Jade anläggningens vattning behov.

Steg 3 – Bevattnings behov och krav

Tvålvatten kommer att förhindra ansamling av damm, kvalster och spinnkvalster. Lägga lite tvål till botten av en sprayflaska (en klick kommer att göra). Fyll sprayflaskan med varmt vatten och sedan skaka. Spraya bladen på dina växter. Inte över blöt och dränka bladen. Bladen bör lämnas med en liten glittra eller snappa från tvålvatten. Upprepa varje par månader eller oftare om du ser förekomsten av dammkvalster eller spinnkvalster. För detta steg, använda vanliga diskmedel. Använd inte eller köpa insekts tvål för din Jade anläggning. Insekts tvål kan skada och döda din anläggning.

Steg 4 – Använda Mild tvållösning