utdragbara sängram idéer för rum

Utdragbara sängar är en stor utrymmesbesparande idé för rum s som kan tjäna dubbel plikt som ett kontor eller hantverk rum. Den design och komfort nivå av utdragbara sängar har kommit långt under de senaste åren. Inte längre kommer du att tvinga dina gäster att sova på en knölig och obekväm utdragbar. Här är några idéer för att använda en utdragbar i ditt eget rum.

Futon finns nu tillgängliga i en enorm variation av mönster. Du kan välja från metall, trä och andra ram alternativ. Storlekarna finns också i alla säng storlekar, så att du inte behöver välja en enorm eller liten futon. En full storlek futon vanligtvis vika upp i en soffa storlek soffa, giveing ​​din gäster gott om utrymme att slappna av. Många moderna futon ramar kan justeras för att bilda en soffa i stället för en standard soffa.

Futon Frames

Om du har en liten säng och letar efter ett sätt att utöka sovutrymme utan att ta upp livsrum, är en rulla säng rätt väg att gå. Dessa är utformade för att passa direkt under det befintliga sängen, och bara dra ut på hjul som låser på plats när de är färdiga att användas. Detta är ett populärt alternativ för dem som har två dagars sängar i sina rum.

Trundle Beds

Den utdragbara soffan alternativet är ett bra alternativ om ditt rum fungerar som en vardagsrummet medan gästerna är inte i stan. Medan många människor tror att dra ut soffor är obekväma och fula, är det inte så i dessa dagar. Du kan hitta en bra kvalitet madrass för utdragssäng som kommer att vara lika bekväm som en vanlig säng och madrass.

Couch pull outs