utomhus dusch fixturer: misstag att undvika

När du installerar utomhusdusch fixturer, är det ofta bra att tänka hållbarhet över justerbarhet. På liknande sätt, ofta visar det sig att den minst kostsamma lösningen är den som fungerar längre och bättre. Här är några misstag att undvika när du installerar utomhus duschar.

För en utomhusdusch huvud, kan du använda plast, men du kan bli besviken över att de inte särskilt länge. Använd i stället en metallhuvud. Det kan ha färre justeringar och inställningar, men det kommer att pågå dig i många år framöver.

Plast vs. Metall

En utomhusdusch kran måste ha en tillräckligt stor ledning. Om utomhusdusch innehåller en solfångare, bör den ha minst 3/4 rörledningar, eftersom vattnet kommer att delas, och ett rör som är för liten kommer inte att kunna ge tillräckligt vattentryck.

rörstorlek

Montera inte dusch huvudet på en stel axel. se till att det som en boll och gemensam liknande inomhus dusch så att användaren kan ställa in spray för sin storlek och önskemål. Ingen förväntar sig att utomhusdusch att ha en massager, men det är också inte bekväm att vara fast med en viskning av vatten i ansiktet.

dusch Riktning