utomhus grunderna sunporch installations

Installera en sunporch är ett mycket enkelt sätt att utvidga området av ditt hus utan att gå igenom besväret av konstruktion och spendera en massa pengar. Sunporch ger dig en extra plats att koppla av och komma ut från det hektiska livet i er. De är mycket lätt att bygga och installera. Du kan göra det på bara ett par dagar. Du kan använda sunporch för många ändamål och du kan göra många saker under det. Om du vill stanna utanför och i det öppna, men ändå bo säkert från insekter och andra skadedjur, är sunporch det bästa stället att vara i. Det ger dig en mycket trevlig känsla att ha frukost morgonen i en sunporch med lugnande bris och lukten av frisk luft. Du kan också ha en romantisk middag under det eller har en liten fest för att underhålla dina gäster.

Det finns många typer av sunporch tillgängliga och är av olika utföranden. Du måste också hålla budgeten i ditt sinne som priset varierar kraftigt. Det finns sunporches tillgängliga med både värme och kylsystem. Om du vill att sunporch för en året runt bruk då måste du överväga dem. Materialet och utformningen varierar också, vissa har extra natt spärrar med dubbla låssystem för att ge dig extra säkerhet. Så måste du tydligt ha i ditt sinne syftet med dess användning och sedan fortsätta med installationen därefter.

Planera

Efter grund planeringen görs, nästa måste du hitta en lämplig plats där du vill installera den. Mät bredden och längden på den plats ordentligt där du vill installera sunporch. Efter att ha tagit ner måtten ordentligt gå till marknaden och köpa ramen och materialet i sunporch. På många ställen installera en sol veranda kräver tillstånd från de lokala myndigheterna. Du måste ha den i beredskap innan du fortsätter med installationen.

Mätning och förberedelse

En sunporch kräver en fast och fast mark som bas. Om du redan har en så du inte behöver oroa dig för detta, annars måste du bygga en solid grund över den plats där du vill installera sunporch. Du kan använda betong eller billig konstruktion virke för att bygga denna undergolvet. Nästa följer omkretsen av denna undergolvet installera ramarna ordentligt och fixera dem med träskruvar. För taket kan du ha två alternativ. Först måste du bygga takramen och sedan kan du antingen installera en sol skärm eller du kan fixa plywoodskivor med takramen. Du måste också använda rätt tätskikt material för att göra taket och resten av sunporch vattentätt.

Installation

Du måste måla både det yttre och det inre av den sunporch med en ordentlig tätskikt färg. Detta ökar livslängden på sunporch och skyddar den från vädret förändras också. Slutligen installera windows och när verandan är ordentligt inhägnad, är du klar med det.

Slutföra installationen