att anpassa flaggstång: idéer

Efter att ha installerat en flaggstång, kan det finnas utrymme för att anpassa det lite.

Om du har en egen flagga eller vimpel, kan du flyga detta under din nationella flagga så länge det inte är större.

Fly egen Pennant

Även bollar och örnar är de mest populära objekt som ska monteras på toppen av en flaggstång du kan skapa din egen – det första av ditt efternamn, till exempel. Det finns många tillbehör affärer med ett urval finns att välja mellan.

Toppa Pole Off

Nyckelband är oftast silvervit färg men de kan erhållas i rött eller blått eller primära färger i ditt lands flagga. Dessa kommer inte förringa flaggan.

annorlunda Snodd

På en privat flaggstång är det möjligt att installera en banner flaggstång i rät vinkel till polen nära basen. Detta kan användas för att visa en banner tillkännage ditt namn eller din adress,. På grund av vikten av att inte förringa flagga någon personalisering måste noggrant övervägas innan de genomförs.

banderoller