avlägsna vatten fläckar från krom köksblandare

Om din diskho är utrustad med ett kök krom kran, du redan vet att det lockar snabbt vattenfläckar. Men med lite kunskap, några enkla steg och vissa vinklad fett, hålla ditt kök krom kran ser bra kan vara en bris.

Du bör alltid ta tid att kontrollera eller fråga med tillverkaren av köket krom kran innan du börjar tillämpa några köpta produkter eller huskurer. Det är möjligt att tillverkaren kan ha en annan lösning för dig som skulle vara lätt att följa.

Innan du hämtar Start

Även om det finns ett antal färdigköpta lösningar och produkter att välja mellan som kan rengöra ett kök krom kran, det finns billigare sätt också. Du kan använda produkter och ingredienser som redan finns i ditt kök skafferi som kommer att göra samma sak utan kostnad.

Använda lagra produkter

Det första steget för att undanröja vatten fläckar från ditt kök krom kran är att dämpa en pappershandduk med varmt vatten. Därefter tillsätt en droppe mild flytande tvål rengöringsmedel till pappershandduk, men inte för mycket. Gnugga våt pappershandduk över hela kranen och se till att koncentrera sig på de vatten färgade områden.

Fuktigt hushållspapper

Efter applicering av blandning av vatten och flytande tvål från pappershandduk, använd en kall sköljning att tvätta bort tvållösning. Se till att alla tvålrester har noggrant bort eller vatten fläckar kommer fortfarande att synas.

Skölj bort skräp

När du har soaped, skrubbade och sköljas bort återstoden med en mjuk, ren frotté handduk att torka kranen. Var noga med hela kranen är torr och sedan använda den andra sidan av frotté som inte är fuktigt eller ta en ny för att polera kranen. Kontrollera om kvardröjande vatten fläckar och tvål fläckar, om någon fortfarande visas upprepa processen.

Polera bort Ställen

Om ditt kök krom kran är fri från vatten fläckar, är det dags för nästa steg. Genom att använda vit vinäger, blöt en ren pappershandduk och placera den direkt på kranen. Låt blöt pappershandduk för att sitta i minst 10 minuter innan du tar bort.

Med användning Vinäger för Shine

Gör mer Sköljning

Avlägsna vinäger och vatten pappershandduk och skölj kranen med kallt vatten.

Använd en annan ren, torr frotté att polera kranen tills den lyser. Om du vill kan du lägga till några droppar babyolja på en ren trasa och gnugga över kranen. Babyolja, liksom vinäger kommer att hålla vatten fläckar och tvål fläckar bildas på ditt kök krom kran i framtiden.

Om du kan få dig i den dagliga rutinen att använda ättika för att ta bort uppsättning på vatten och tvål fläckar, bör din krom lysa regelbundet. Även om du inte alltid behöver lägga till babyolja, kan det hjälpa till att hålla kranen rent och vatten fläck gratis för många veckor. Om du vill kan du också använda en ren frottéhandduk eller fat trasa efter dagens sista användning av kranen för att hålla det lysande.

En Final Buffing

En daglig rutin