elverktyg sågar

Det finns många olika typer av elverktyg sågar och handhållna sågar, och det är mycket viktigt att se till att du använder den rätta för jobbet. Att lära sig att välja rätt såg för vad det är du vill göra kan hjälpa till att förebygga skador och olyckor till dig själv eller andra. Detta är ett par exempel på kraftverktyg sågar, och är bra för stora projekt och exakt arbete.

• En coping såg står på egna ben och har ett tunt blad. Det är bäst för att skära cirkulära mönster i trä eftersom bladet av motorsåg kan böja lätt,. • geringssågar kan skära i vinklar och är gjorda för akut arbete. Lister och gjutning skärs med en geringssåg. Maskinen kan antingen vara handburen eller stå på egna.

Hand Held Sågar

Här är några typer av handhållna sågar. Handhållna sågar skiljer sig från elverktyg sågar eftersom de inte kräver någon elektricitet. De används främst för oprecisa arbete som att skära ner grenar eller genom styrelser.

• kapsåg, • Rip såg; • Hack såg, • Bow såg

Se till att du alltid försiktig när du använder elverktyg sågar eller handhållna sågar. När det används på rätt sätt, kan både göra arbete snabbt och korrekt.