för- och nackdelar med att använda diamant billack

Marknaden för specialiserade diamantfärger inom bil och utrustning byggsektorn de går på högvarv. Producenter av specialiserade färger kommer att gå till stora ansträngningar för att förbättra egenskaperna hos deras bil färger både när det gäller avancemang samt ekonomiska aspekter för att ge ökade fördelar för kunderna. Följaktligen är den senaste exempel på detta är användningen av nanostora diamanter i auto färger. Följande är fördelarna och nackdelarna med diamant bil färger.

Fördelarna med nanodiamant billack är

nackdelar

Nano diamanter öka livslängden av fordons Färger

Specialiserade färger, till exempel för bilar, utsätts för en rad influenser som påverkar deras livslängd. För att öka denna livslängd, kan de överlägsna egenskaper diamant sten utnyttjas genom att utnyttja nano storlek diamant damm som för tillsatsmaterial injektioner i beredningar färg.

Hög kemisk resistens och värmeledningsförmåga

Diamond speciella material och kemiska egenskaper gör den perfekt för denna användning. Det är inte bara ger den perfekta soliditet alla identifierade stenar, dess nästan enastående kemisk resistens mot varje extrema medier som alkaliska och sura lösningar, den största värmeledningsförmåga, liksom dess naturliga tolerans också spela en viktig roll.

Resistens mot repor och slag

Bedömningar med en ansedd färgtillverkaren visar att om du använder prototypfärger med diamantpartiklar, är förbättringar uppnås inte bara i potentialen att ta itu med stötar och repor orsakade av uppsving i nano hårdhet, men dessutom är uppenbara fördelar som vunnits i motsats till traditionella färger när det gäller att ansluta sig till ytan, kemisk immunitet (särskilt immunitet mot lösningsmedel), tribologiska friktionsfaktorer tillsammans med anti-vidhäftning faktor hydrofoba filmer (lätt att tvätta) och värmeöverföring.

Långvarigt Matte Coating

Med fysiska påverkan som slag, friktion och repor, glänsande färger, till exempel, har en tendens att skapa “blanka fläckar”. Genom att använda preparat måla med nanostorlek diamant, kan dessa oönskade lack minskas med mer än 100%, vilket garanterar att en matt beläggning bibehålls under en lång tid.

Resistens mot Stains

Diamond färg ger exceptionell motståndskraft mot rådande oattraktiva fläckar, såsom blyertsmarkeringar, senap, läppstift och markörer. Det kan torkas obefläckade med jämna mellanrum utan att kompromissa den initiala beläggningen, hävda att utseende under längre perioder. Ytterst en tuff, fläck bevis färg som ger en permanent, fantastisk finish, är diamant damm färg utmärkt val för att gå med någon bil dekor.

Premium Quality Finish

Så snart lacken är beredd, kan du lägga till samma premie finish i bilen med hjälp av en läder och tyg skydd. För bestående resultat, utnyttja Konserwa r liksom diamant bil schampo som är fördelade individuellt.

nya Utseende

Diamond färg med skapa bestående display rum gnistan genom att hålla helt nya bilar ser nya, samtidigt som det producerar den totala konkurrenskraften hos äldre bilar. Det är den bästa lösningen för alla typer av färger typer oavsett om metallisk, solid eller pärlemorliknande.

Ökar Fordonsandrahandsvärde

Diamond färg förbättrar auktionsvärde. I förekommande kommer att sälja din bil, kommer du vara glad att du valt diamant färg, som dess skyddande egenskaper ökar bilens auktion värde.

enkelt underhåll

Mindre underhåll är möjligt med diamantfärger. Att bara rengöra din bil med Wash & Shine schampo gör lacken lysa som ny.

Förbättrade aerodynamiska egenskaper

Den blanka yta minimerar dra och förbättrar bilens aerodynamiska prestanda. Detta hjälper motorn förbrukar mindre ström för att accelerera, särskilt i blåsigt atmosfär.

Dyr

Diamond färg är mycket dyra jämfört med konventionella bilar färger. Detta är en nackdel för vissa fordonsägare som har en stram budget.

Komplicerad tillverkningsteknik

En hel del forskning har gjorts för att förbättra egenskaperna hos diamantfärger. Medan produktionen av konventionella färger är billigt och enkelt, diamantfärger kräver den senaste avancerad teknik för att producera dem utan att kompromissa med kvaliteten.

Högkvalificerade Application

Du behöver inte hyra någon bil målare att tillämpa diamant färg. Det behövs en specialist professionell målare eller företag att utföra nano-diamant målning för maximal effekt.