för- och nackdelar med en garageport fönster

Garageports fönster är en ny trend. De kan även eftermonteras på befintliga garageportar. Nedan finns några saker att tänka på innan du investerar i en garageport med fönster.

Fördelar med garagedörrar Windows

Garageports fönster släpper naturligt ljus i, vilket gör garaget en trevligare plats att tillbringa tid i än en artificiellt upplyst miljö. Fönstren har en dekorativ “curbvädjan”, speciellt om du väljer en stil som matchar de andra fönstren i ditt hus. Om du byter ut en garageport ändå är det inget extra arbete för att välja en stil med fönster.

Nackdelar med garagedörrar Windows

Om du kan se ut, då andra kan se in, som presenterar en säkerhetsrisk om du håller värdefulla saker i ditt garage. Glasytor förlorar mer värmeenergi än trä eller isolerade metall, så fönstren kommer att presentera extra kostnad och miljöhänsyn. Montering garageportsfönster till en befintlig dörr är en utmanande och tidskrävande gör-det-själv-projekt.