för- och nackdelar med ett fartyg sjunker blandare

Fartyg sjunker blandare, till skillnad från vanliga kranar, är högre i höjd och rensa den höga kanten av fartyg sjunker bassängen. Fartyget sjunker är placerade ovanför bänkskivor, därav regelbundna eller traditionella kranar är inte lämpliga att användas med dem. Ett slutligt urval på fartyg sjunker kranar är svårt på grund av tillgången till ett brett utbud på marknaden. Men nästan alla fartyg sjunker blandare kommer med vissa fördelar som gör dem ett bra köp

Finns i en mängd olika färger och former, fartyg sjunker kranar i kombination med fartyget sjunker är noga med att ge ditt badrum en modern och raffinerad look. Den kompletta samlingen av kranar består av brygg, bambu, klassisk, modern, enda hål och väggmonterade kranar. Även bambu former symboliserar lugn och ro, ger den moderna formen en vass känsla till diskbänken. Annan typ av fartyg sjunker blandare är gjorda av metaller såsom koppar, krom, nickel, brons och mässing. Dessutom, fartygs kranar finns i polerad, borstad och matt finish. Den kanske mest intressanta kran bland alla dessa är vattenfall kran i vilken en flip av spaken orsakar ett stort ark av vatten att falla försiktigt i kärlet sjunker, med likheter med en riktig vattenfall.

visuellt tilltalande

Kundernas utvärderingar tyder i hög grad att fartyg sjunker blandare fungera smidigt, eftersom de ger en jämn, konstant flöde av vatten. Dessutom närvaron av en bra ventil med fartyg sjunker kranar ser till att vattnet inte ändras från varmt till kallt plötsligt medan du justera temperaturen. Konsumenter har också valet av en kran med en enda varm-och kall nivå eller två separata kontroller. För att undvika brännskador, många företag erbjuder en temperaturgräns funktion för enkelkontroll kranar.

fungerar smidigt

Fartyg sjunker blandare är i allmänhet lätta att rengöra beroende på vilket material de är gjorda av. Rengöring av metall och keramiska kranar är enklare eftersom den endast kräver skrubbning av en del vatten och tvättmedel med hjälp av en trasa. Efter att ha gjort det, skulle ditt fartyg sjunker blandare ser så gott som ny.

Lätt att rengöra

Trots de fördelar som fartyg sjunker blandare erbjuder, finns det vissa nackdelar som bör beaktas innan de köper en för ditt hus

vatten plaska

Om kranen du bestämmer dig för att installeras är högre än vad som krävs för fartyg sjunker, kan en hel del vatten stänka varje gång du vända spaken. Du bör vara särskilt försiktig om detta problem om du har en liten fartyg sjunker. För mindre sänkor, är det rekommenderat att du väljer en kortare fartyg monterad kran.

Medföljande vattenservice Slangar kan vara kort

När du köper en av de korta fartygs kranar att montera på toppen av kärlet, kan de medföljande slangarna tjänste vara 5 till 7 inches kort. För att lösa detta problem, kan du bifoga en mässings nippel kontakten passar väggsida slangen och vidare bifoga en förlängningsslang till kontakten.