korrekt installera en automatisk swing grind

De systematiska anvisningarna i den här artikeln kommer att hjälpa dig korrekt installera en automatisk swing grind.

Installera en swing grind är inte en mycket komplicerad uppgift. Det är möjligt att ha en perfekt installerad swing grind eller en automatisk swing gate om du följer några fördefinierade riktlinjer. Gå igenom följande steg och du kommer att kunna installera automatiska swing gate bara perfekt allt själv.

Först måste du köpa en grind som täcker den uppmätta öppningen av din uppfart. Det är upp till dig om du vill gå till en virkes grind eller en metallgrind. Du kommer att få en grind kit tillsammans med porten.

Om du vill bifoga en swing grind korrekt du måste fixa ett par gångjärn på grindstolpen på ena sidan och motsvarande port den sidan. Å andra grindstolpen och den andra porten, kommer en spärr måste fastställas. Kontrollera om swing gate fungerar ordentligt förrän nu, som svänger manuellt utan automation.

Det sista steget är att automatisera grinden. Den nödvändiga kraften från motorn kommer att bero på av porten på storlek och vikt. Bolt grind operatörer med grinden.

Den automatiska swing gate är klar att använda.