och nackdelar med låg e fönster

Låg-e fönster är fönster som blockerar värme och vissa typer av ljus från att komma igenom. Låg-e står för “låg-emittans,” vilket innebär att den inte tillåter så mycket att passera genom glaset. Här är några av de fördelar och nackdelar som är förknippade med dessa fönster.

En av de största fördelarna med denna typ av fönster är att den begränsar den mängd UV-strålar som kommer genom. UV-strålar kan vara skadliga för huden och kan skada tyget genom att få det att blekna. Genom att blockera ut UV-strålar, kan du skydda dig själv och dina ägodelar.

Fördelar

En annan fördel med denna typ av glas är att det hjälper till att hålla värmen och sval inne i ditt hus. Det reflekterar värme eller kyla tillbaka och inte gör det möjligt att fly utanför. Detta hjälper dig att spara pengar på elräkningar.

Nackdelar

En av nackdelarna med en låg-E-glas är att det är dyrare än vanligt glas. Windows som är utformade för att blockera ut UV-strålar och infrarött ljus i allmänhet kommer att bli dyrare än traditionella fönster. Detta innebär att du kommer att ha en större initial investering för att ta itu med.

En annan potentiell nackdel är att du kan märka en viss grumling i fönstret. Detta kan göra det svårare att se klart genom fönstret.