och nackdelar med Undermonterade däck konsoler

När man bygger ett däck du behöver använda däck parentes i byggprocessen. Den främsta anledningen till att du vill använda däck parentes är så att de lägger till stödsystemet för däcket själv. Det finns två huvudsakliga designskolor tänkte när man bygger ett däck. Den första är att bygga dem på ett traditionellt sätt genom att utforma däck, lägga reglarna och sedan placera skivor på och så vidare. Ett annat sätt att göra det är att använda en dold system i vilket undermount däcksfästena används. Den senare typen av system har både för- och nackdelar, vilka beskrivs här.

Att bygga ett däck i första hand är en dyr strävan som kan köra in i tusentals dollar beroende på material och storlek. Använda undermount däck konsoler för att skapa en dold build kan öka kostnaden med flera hundra dollar. Om du funderar på att hålla sig inom en budget, med hjälp av dem är inte möjlig.

Kosta

Dina däck måste pågå en lång tid att bli en värdig investering. Förutsatt alla dina material är första kurs och du tar hand om det regelbundet, däck kan pågå 50 år eller mer. Använda däck konsoler kommer att bidra till den totala livslängd av däcket. De bidrar till att lindra trycket från toppen av däck genom dispergering av vikt. Hörnen där reglarna möter också stärkas så att däcket kan ta mer vikt enkelt utan att slå sig eller hängande.

Hållbarhet

Undermonterade däck parentes måste monteras från undersidan däck. Detta kan vara svårt på grund av höjdbegränsningar under däck och eventuellt din egen hälsa, såsom nacke eller rygg problem. Du kommer också att behöva använda en vinklad skruvmejsel ito korrekt installera dessa konsoler. Med lite träning och rätt verktyg denna process kommer att bli lättare.

Installation

Om utseendet är viktigt för dig, liksom hållbarhet och styrka, med hjälp av undermount däck parentes är verkligen rätt väg att gå. När de används ytan av däcket kommer att vara perfekt. Dina däck yta kommer att ha en ren och jämn look. Undermonterade däck parentes innebär att du inte kommer att ha synliga spikar eller skruvar på toppen av däck eftersom de alla kommer att vara under. Denna metod minskar risken för skador av fukt, skevhet, vridning, svullnad och även röta.

slät Look

I normala däck-system kommer du ofta ombord börjar dyka upp och spikar eller skruvar blir synlig. När detta händer kan du skada dig själv genom att trampa på en rostig spik, snubbla över en dök upp däck ombord eller har en styrelse flytta ut från under dina fötter. Använda undermount däck parentes förhindrar allt detta inträffar. I stället för skruvar eller spikar som fäster skivorna till reglarna reglarna är fastsatta till de däck styrelser underifrån. Gravity tar hand om resten.

säkerhet