plast installations staket tips

En plast staket har flera fördelar eftersom det är hållbart, ser snyggt och tilltalande och kommer inte att ruttna eller blekna. Plast står sig väl mot slitage samt effekterna av väder och vind. En plast staket inte kräver mycket underhåll, men kommer att behålla sin goda utseende under flera år framöver.

Det är bäst att installera en plast eller PVC staket på en varm dag. Installera när vädret är för varmt eller för kallt kommer inte att ta hänsyn till extremiteter i expansion och kontraktion. Varmt väder kommer att göra det möjligt för dig att göra en balanserad skattning vid mätning.

När man installerar

Om du bor i ett område som upplever kallt väder, se till att du sätter i stängselstolpar under tjäldjup. Hål som innehåller stolparna bör vara större vid toppen och mindre vid botten. Detta kommer att förhindra tjällyftning från att tvinga stolparna ut ur marken.

I Frost Villkor

Låt utrymme för plast stängsel för att flytta. Om du gör det för hårt, är det inte troligt att hålla upp.

Utrymme att expandera