plocka det bästa torkventilations ludd borste

Som med alla bit av maskiner, är torktumlaren vent kommer att behöva rengöras någon gång. Även om detta kan verka som en liten och ganska mödosam uppgift, är det viktigt att veta vilken typ av pensel du får.

Du vill söka efter en borste som du känner dig mest bekväm med. De flesta av borstarna är $ 10 till $ 15. Det bästa borste kommer att ha en flexibel tråd. Detta gör att du kan nå till alla slag och hörnen på ventilen för att rensa ut alla ludd. Samt, se till att du hittar en borste som har en vinyl spets, kommer detta att förhindra att resa av borsten från repor på insidan av framsidan.

Steg 1: Sök efter en pensel

Leta efter en fälla borste som är minst 28 inches lång. Även om du kanske tror att du har rensat ut allt ludd, men denna borste kommer att nå ner djupt i fällan att vara säker på att alla ludd avlägsnas. Detta kommer att låta torktumlaren fungerar mer effektivt och under en längre tid innan underhåll är nödvändigt. Ofta kan du köpa borstarna sammanförts till ett lågt pris.

Steg 2: Titta in i en fälla Brush