pocket dörrhandtag: installation och snabba lösningar

Många husägare har kommit att uppskatta bekvämligheten och utrymmeseffektivitet från ficka dörrar. Lyckligtvis, pocket dörrhandtag är ganska lätt att installera och att fastställa om de blir bruten.

Till att börja en installation eller reparation projekt måste du först bestämma vilken typ av fickan dörrhandtag du har. De flesta ficka dörrar är en av två typer. Den första är den dolda pull, vilket gör att du kan ta tag i dörren med en flip spärr när den trycks in. Den andra typen är flush drag, som är inbäddad i dörren.

När du har bestämt fickan dörrhandtag typ ta noggranna mätningar av dörren för att köpa rätt delar på din lokala järnaffär. Om inte problemet är så enkelt som en saknad skruv, kommer det att vara lika lätt att byta ut hela handtaget än enskilda delar.

Ta bort den gamla handtaget genom att skruva hårdvaran och dra ut handtaget. Du kan behöva jimmy det lite. Om du har rätt storlek ficka dörr utbytessats, kan du enkelt installera det genom att följa tillverkarens instruktioner. Det är vanligtvis en enkel sak att skjuta nya handtaget på plats och att sätta i skruvarna tätt nog för att undvika att lossa och fånga på dörrkarmen.