privatliv staket vs Privacy Screen

När du gör ditt hem mer privat, se till att göra forskningen om vilken form av integritet är bättre, ett privatliv staket eller ett privatliv skärm. Att välja antingen ett privatliv staket eller ett privatliv skärm beror på placeringen och graden av sekretess som du vill.

För ett område med fullständig sekretess, är ett privatliv staket det bästa alternativet. En privatliv staket är någon typ av hinder som skapar en gräns och definierar ett område. Å andra sidan, privatliv skärmar, som endast begränsar en utomståendes syn, kan användas mer för inredning än integritet staket. Till skillnad från ett privatliv staket, bara en Privacy Screen begränsar sikten. Den kan användas för att täcka uteplats eller en badtunna i din bakgård.

integritet Erbjuds

Det finns många olika typer av integritets staket, allt från naturliga hinder för tjusiga träskivor. De naturliga barriärer inkluderar höga buskar eller träd, som evergreens. Dessa är idealiska för sekretess eftersom de bor året runt och har massor av grenar med tjocka nålar. Jämförelsevis, andra buskar, som enar och Rhododendron, kan användas som sekretesshinder, eftersom de kan växa över fem fot lång. Dessa är också vanligt att de blomma och göra privatliv staket sötare och mer naturligt. Å andra sidan finns det också många typer av konstgjort integritet staket. Dessa inkluderar redan gjort plast och träskivor. Dessa paneler finns i många storlekar, från en till femton fot lång. Konstgjort integritet staket kan komma i många olika stilar och färger. Dessutom, om du väljer en trä privatliv staket, kan du också överväga vilken typ av trä som används. Vissa typer av trä behöver mer omsorg än andra, medan andra är mer motståndskraftig mot väder och vind. Du kan också överväga färgen på trä för att se till att den är i harmoni med färgen på ditt hem eller företag. En annan typ av integritet staket är hybrid staket, vilket består av både träpanel och gitter. Trä paneler ger den sekretess som du önskar medan gallret ger stängslet karaktär. Men dessa tenderar att vara mer kostsamt, speciellt om gallerverket är mycket detaljerad. Hybrid integritet stängsel är mer av en mellanting mellan integritet staket och insynsskydd.

Alternativ i Privacy Fence

De flesta sekretess skärmar består av stora trä eller plast gallerverk som säljs av panelen. Privatliv skärmar, som integritet staket, tillverkas i en mängd olika färger, material och storlekar och är billigare eftersom mindre material behövs. Materialen tenderar också att vara densamma, som sträcker sig från plast till olika träslag. Dessa är mer perfekt för mindre områden, såsom runt verandor, uteplatser och pooler än ett privatliv staket. Sekretess skärmar är också mer perfekt för trädgårdar, eftersom de inte helt blockerar solljuset.

Alternativ i Privacy Fence

Privacy Screen är inte alls en dyr affär. Detta är något du kan bygga själv med några trästolpar, naglar och färg. Du kan också köpa ett förinstallerat skärm från marknaden som kostar någonstans mellan $ 100 till $ 500 per skärm, beroende på det material som används och kvaliteten på trä.

kostnad involverad

Även integritet staket är lite hit på marknaden, det kostar någonstans mellan $ 10 till $ 30 per fot. Dessutom vara beredda att betala för arbetskostnader.