pvc trall: ihålig eller fast?

PVC decking material blir populär bland husägare på grund av dess hållbarhet. Det finns två typer av PVC trall tillgängliga. Den första typen är mer som stängsel material medan fast PVC trädäck är mer som trä. Varje typ av PVC trädäck har goda och dåliga punkter. Artikeln som följer kommer att köra ner skillnaderna mellan ihålig och fast PVC trall samt för- och nackdelar med varje.

När du äger en kortlek gjord av PVC du kommer att handla om hållbarhet. Det sista du behöver är att ha PVC decking knäck och svajande under tyngden. Hollow PVC trall är inte lika stabil som fast PVC trall material. Detta är alldeles utmärkt om du inte har alltför många människor som står på däck. Fast trädäck är fast som en 2×4 och stolparna är också fast. Detta ger dig ett däck som är mer som en trä en vilket innebär att det är otroligt stabil.

Stabilitet

Många människor tror att hållbarhet är samma stabilitet men det är inte samma sak och är faktiskt mycket annorlunda. Stabilitet kan översättas till hur väl PVC trall (eller någon struktur) kommer att stå upp för sådana saker som starka vindar eller jordbävningar. Hållbarhet är direkt avspeglas i hur stark en produkt är under tryck, om den tål en hel del vikt eller kraft. Hollow PVC trall är inte lika hållbart som fast trädäck material tillverkat av PVC. Det är inte särskiljas mellan trä som det ser relativt lika.

Hållbarhet

I något som du gör i hemmet, i eller utanför det, du kommer alltid att spendera pengar, men hur mycket du spenderar frågor kraftigt. Annat än kostnaden för ett tillägg eller en pool, lägga ett däck till hemmet kommer att vara en av de mest kostsamma saker du har gjort. Det kommer att öka värdet och överklagande av hemmet på lång sikt om du någonsin planerar att refinansiera eller sälja. På kort sikt problem är, naturligtvis, kontanter. Trädäck kostar mycket pengar, men inte lika mycket som PVC trall. Kostnaden för material varierar mellan ihålig och fast PVC trall. Hollow PVC används i trädäck kostar mycket mindre än fasta PVC-material. Fast PVC trall är typiskt ett kompositmaterial tillverkat av plast och äkta trä och det är denna kombination av material som gör det så mycket dyrare.

Kostnad för PVC Decking

När man förbereder att bygga ett däck, oberoende av de material som används, måste du tänka på hur det kommer att installeras och kostnaden för att installera den. Du kan installera ihålig PVC trädäck på egen hand, men det tar tid och kunskap att göra det utan att krossa den under processen. Fast PVC trall är mycket lättare att installera eftersom den är installerad precis som trä utan frågan om det spricker. Kostnaden skulle då vara något jämförbart i att de fasta trall kostar mer men du sparar på arbetskraft.

Installation