skadedjur och sjukdomar kontroll över din svarta körsbärsträd

Den svarta körsbärsträd är en vacker växt att ha i din trädgård, men det är också benägna att ett antal skadedjur och sjukdomar som kan skada trädet hälsa. Om du vill att din körsbärsträd för att leva ett långt liv och producerar rikligt frukt, måste du lära dig att bekämpa skadedjur och angrepp.

Den svarta körsbärsträdet är favorit tillhåll för några olika insekter, inklusive svart körsbär bladlöss, Provtagare, San Jose skalor, körsbär fruktflugor, pearslugs, tält larver och orientalisk frukt moth.

insekter

Bladlöss är ett vanligt problem med körsbärsträd. De är små, mjuka arbetsföra insekter som kan eller inte kan ha vingar. Blad angripna av bladlöss blir förkrympta, vridna, och böjt. Dessutom honungsdagg som skapats av bladlöss droppar hela anläggningens blad, frukt, och marken.

Provtagare

Dessa buggar locka även myror och kan stimulera tillväxten av en svart svamp på platser där honungsdagg har minskat. Du kan behandla för bladlöss genom besprutning med en insektsmedel.

Du vet att borrar har invaderat din körsbärsträd om du ser små hål som förekommer i bagageluckan. En klibbig sap droppar ut ur hålen samt. När borrar har infiltrerat ett körsbärsträd, kan blad och grenar vissna och dö under växtsäsongen, brunfärgning. Om du bibehålla hälsan hos din körsbärsträd genom att ge den tillräckligt med vatten och gödning, borrar är mycket mindre sannolikt att orsaka skada.