ta bort tapeter utan att skada färgen under

Uppgiften att ta bort tapeter kan synas vara problematiskt för de flesta människor. Det finns en bra möjlighet att jobbet kommer att ta tid att slutföra, särskilt om du försöker att göra uppgiften för allra första gången. Om det inte görs på rätt sätt, färgen under skadas.

Börja med att tömma väggen från några målningar, växlar och andra objekt. Dessutom flyttar alla möbler eller andra föremål som kan vara i vägen. Du behöver arbetsområdet för att vara så rena som möjligt.

Steg 1: Töm väggen och den närliggande objekt

Sedan bända upp ett hörn del av tapet med en spackel. När du har skalat en liten del att fortsätta att dra det försiktigt mot dig tills långsamt väggen nedanför börjar bli synliga. Du måste göra detta mycket långsamt, lite i taget. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra hur svårt tapeten borttagningen kommer att bli. Äldre tapeter kan vara mer krävande och problematisk.

Steg 2: Peeling i hörnet

Nyare typer av tapeter, som tillverkas i de senaste åren, kan tas bort lätt. Detta innebär i princip att de kan tas bort ganska lätt utan att behöva söka något på dem. Om du får problem, då du kommer att behöva tillämpa specialiserad tapeter remover.

Steg 3: väta Bakgrund

Ta lite varmt vatten och badda det på tapeten med en svamp. Du kan också köpa kemiskt baserade lösningar kallas tapetborttagningsmedel. Tillämpa vissa av lösningen med en svamp på tapeten. Låt fukt tränger in i tapeten och efter några minuter försök att skala bort det. Detta bör bli lättare eftersom limmet mjuknar och förlorar sin vidhäftningsförmåga. Vissa delar av tapeten kan visa sig vara mer problematiskt att lossna. Det viktiga är att gå långsamt. Dämpa resistenta områden mer än en gång och låt den suga upp fukten längre. Väggen papper kommer så småningom att bli lättare att ta bort.

Steg 4: Använd en Steamer

Om du råkar äga en ångbåt, kan du använda detta för att hjälpa till att lossa tapeten från väggen. Innan du börjar din ångbåt du måste få hela området med ett poängsystem verktyg. Denna process kommer att hjälpa ångan att penetrera limmet bakom tapeten och mjuka upp den. När redo, starta din ångbåt och arbeta långsamt på ett område i taget, lossa tapeten när du går längs. Se till att inte bränna några fingrar som råkar vara i vägen.

Steg 5: innehåller verktyg

Det kan bidra till att sätta ett brett blad under varje avsnitt du drar och försöker alltid att dra i samma vinkel. När du har tagit bort alla tapeter, tvätta väggar du har exponerats med en mjuk trasa dabbed i lite varmt vatten för att avlägsna spår av lim och andra rester.

När du har tagit bort alla tapeter, är det bäst att tvätta väggarna du har exponerats med en mjuk trasa dabbed i lite varmt vatten. Detta tar bort alla spår av lim och andra rester.