återvinning används vinyl planka golv

Det är möjligt att återvinna alla former av vinyl, inklusive vinyl plankgolv. Vinyl har avletts från deponier och skräp platser sedan före sekelskiftet, och postindustriella återvinning hjälper till att sätta även de cut-off tillbaka till andra färdiga vinyl produkter. Med detta i åtanke, är det förhållandevis lätt att få din begagnade vinyl planka golv återvinns.

De flesta vinyl golvtillverkare är överens om att, om golven gjordes under det senaste decenniet, då är det möjligt att återanvända golven som hela bitar, även om en hel del beror på de lim som används i den ursprungliga vinyl. Plattor och kortare brädor kan göras från vinyl planka golv, och det kan även användas helhet mattunderlag. Vinyl plankgolv kan därför återvinnas om de hålls i sin helhet som möjligt.

Återanvända Flooring

Vinyl planka ombordstigning kan ofta inte återvinnas hela, och kan hamna i en papperskorg på grund av detta. Men du kan komma i kontakt med återvinningsföretag genom en lista på Internet, ta reda på om någon vill skala av vinyl från underlaget, och använda den för att återvinna. Om du vill att din vinyl plankgolv att vara miljövänlig, då är det bäst att installera återvunnet plankor i början, snarare än att försöka göra dem gröna i slutet av sitt liv.

Återvinning Material