borttagning av rost från en metall eldstad skärm

En metall eldstad skärm kan samla rost över tiden och gör att skärmen ser hemsk. Det finns några mycket enkla metoder för att få din metall skärm ren och fri från rost.

Rengöring din skärm med verktyg och rengöringsmedel

En av de bästa och enklaste sätten att rengöra en metall spis skärmen är att använda en metallborste. Ta din skärm utomhus, kör metallborste över rost områden, och få så mycket av pulvret av att du kan,. Du kan också använda speciellt framtagna rengöringsmedel för att få rost bort. Du kommer att vilja se till att du får all rost bort eftersom en prick kvar på skärmen kommer att orsaka hela kemiska reaktionen att ske igen,. Alternativa Rengöringsmetoder, om du har problem med att hitta en speciell rostborttagare, kan du använda en metall tvål pad som en Brillo pad att rensa bort rost. Du kommer att behöva använda vatten med kudden. När du har använt dynan, se skärmen torkas helt torr eller vattnet kommer att tillåta rost att regenerera,. Om du använder din eldstad regelbundet och du behåller din metall brand skärmen också, bör du inte ha alltför många rost problem. Att hålla väggar och tak utan läckage runt din eldstad kommer att hjälpa till att förebygga rostbildning på någon av dina metall spis tillbehör.