förhindra katter från att använda kompost som en låda

Ibland våra katter föredrar att använda kompost, blomsterrabatter, trädgårdar och andra delar av vår utomhus landskaps som deras kattlådan. Vi försöker så hårt vi kan för att utbilda dem att använda ett visst område, som utsetts för sin verksamhet, men att de fortfarande verkar dras till kompost och träden. Följande idéer kommer att bidra till att förhindra din katt från att använda fel lådan

Steg 1 – Strö Cat Repellent

Du kan använda cat repellent. Du bör kunna hitta många olika sorter av katt repellent men det är oftast bäst att välja något som görs med naturliga örter. Du kan hitta dem i din lokala djuraffär och stänka i och runt mulched område.

Steg 2 – Lägg Rocks

Lägg stenar till mulched säng, åtminstone på den yttre kanten. Katter inte gillar att klättra över eller gå på stenar eftersom det gör ont den nedre delen av sina tassar.

Steg 3 – Lägg Orange Peel

Lägga apelsinskal i mulched trädgård. Strimla apelsinskal i små bitar. Ersätta apelsinskal eftersom den börjar sönderdelas. Detta är en naturlig katt avvisande och de kommer att se till att hålla sig borta från din mulched område.