förhindra snö från att fastna på din spade

En snöskyffel är fortfarande det mest populära sättet för människor att ta bort snö från sina trottoarer och enheter. Och medan färsk snöfall sällan fastnar en spade, kommer andra typer av snö oundvikligen klumpar och fastnar på bladet. Dyrare spadar kommer med en anti-stick beläggning appliceras, men om du köper en billigare modell måste du hitta din egen anti-stick beläggning. Lyckligtvis finns det flera billiga som du kan använda själv.

Metall spadar verkar klara sig bättre än plast skyfflar eftersom plast är lätt att urholkad, repade och lättat, vilket gör att utrymmen för vatten och is för att samla in och frysa.

Anti-Stick Coatings för snöskyfflar

Oavsett vilken beläggning du väljer att använda, tillämpa det innan skotta varje gång. Efter skotta snö torka spaden ner med hushållspapper för att förhindra smuts, salt och uppbyggd på din spade. Effektiviteten av varje metod kommer att variera beroende på väderlek, temperatur och typ av snö. Ingen metod kommer att pågå längre än ett par sessioner. Vid sprutning olja eller WD-40 spruta spaden utanför att undvika att göra en enda röra.

Hur man använder