förhindrar insekter från att attackera din persikoträd

Persikoträd är mottagliga för insekter och andra skadedjur som kan angripa blad och frukt av ditt träd. Förhindra insekter och andra skadedjur från att attackera din persika träd är viktigt att säkerställa livslängden på din anläggning och frukten som den producerar. Vaksam underhåll av din persika träd för att kontrollera insektsangrepp och andra angrepp är det bästa sättet att upptäcka sin närvaro och vidta åtgärder för att förhindra ytterligare angrepp.

Det är viktigt att förstå att den vanligaste insektsangrepp till persika träd är av persika träd borr. Den växer från en grå-gul och vit larver med ett brunt huvud som borrar in i stammen av persika träd. Det blir en bevingad vuxen som liknar en geting med tydliga vingar och en gul randig stam. Larverna läggs på vintern och framstår som vuxna i vår till sensommaren.

Attacker från Peach Tree Borer

Borret går öppna sår på trädet och där varje gummi extrakt utstrålar. Detta kan leda till döden av levande vävnad i persika träd. Sättet att förhindra ytterligare skador är att gräva larverna för hand och ta bort död ved och bark. Du kan göra detta när du beskär trädet på våren. Alla insekticider som du använder till persika träd ska vara i enlighet med de insektsanvändningspolitik din lokala samhället.

Peach Tree Attacker av japanska Skalbaggar

Japanska skalbaggar är också kända för att attackera persikoträd, livnär sig på bladen och blad stjälkar av persika träd. De är ungefär lika stor som dime med en brunfärgad kropp som skimrar grönt. När de japanska skalbaggen attacker blad, fördröjer det persika träd förmåga att växa och producera frukt. Detta retarderad tillväxt kommer att leda till persika träd avbryta ytterligare produktion av frukt och kan även leda till döden av trädet. Du kan använda insektsfällor hängde bort från persika träd som ett sätt att undvika angrepp av japanska skalbaggar.

Andra Insekter Attacker och behandlingsalternativ för en Peach Tree

Kvalster, frukt malar och bladlöss är andra insekter som är kända för att attackera persika träd. Dessa insekter kan dölja en svamp eller bakteriell infektion i din persika träd, så att det är viktigt att regelbundet inspektera trädet för att se när nedbrytning eller missfärgning av bladen och stammen sker. Insekticider bör vara en sista utväg, och fällor och manuella insatser för att bekämpa effekterna av insektsangrepp bör uppmuntras.

En lokal hortonom på en lokal högskola eller länförlängning program kan ge några alternativa metoder för att bekämpa insektsangrepp och tillhandahålla produkter eller metoder som kan visa sig vara effektiva. I många fall är dessa tjänster kan tillhandahållas till en nominell kostnad eller gratis, beroende på det samhälle där du bor i.