lämpliga åtgärder för att göra tillägg till hus planer

Vid tillägg måste hus planer lämnas in till byggnadsinspektör kontor för samhället i många fall för dessa ändringar som skall godkännas. Detta beror på att många samhällen har byggnormer som måste uppfyllas för att huset att passera inspektion. behövs denna kontroll och godkännande för att du ska flytta in i ditt nya hus.

Det är inte ovanligt att en ny eller befintlig husägare att göra ändringar i ett hus plan för att lägga till ett tillägg. När detta inträffar, arbetar med en lokal hem byggmästare eller arkitekt, kan du infoga dina tillägg och vara herde genom processen att få godkännande för dina planer från lokala byggnadsinspektör. För att göra tillägg till ditt hus planer, här är några steg som du kan vidta för att få det gjort på rätt sätt.

Steg 1: Gå igenom ditt hus planer

För att göra ett tillägg till ditt hus planer, vare sig det är att lägga till ett däck, veranda eller extra rum till huset, måste du granska hus planer. Titta att se om det som ska placeras och kartlägga hur det kommer att påverka din design plan. Denna översyn av ditt hus planer bör ske i samråd med hemmet byggmästare eller arkitekt som ritade planen. I många fall, planerar hus som du har copyright eller ägs av designern eventuella ändringar måste godkännas i förväg.

Steg 2: Gör Tillägg

När du får tillåtelse att göra ett tillägg huset plan, har designern tillämpa ändringar i huset plan. Arkitekten eller hem designer kommer att kunna lägga din Förutom planerna per bygg kod kraven för ditt samhälle. Detta är ett steg i den process som ska göras av en professionell som förstår kraven för din gemenskap och inte gjort av dig (såvida du inte är en licensierad hem arkitekt).

Steg 3: Godkänn Ändringar House Plan

Titta på de ändrade ritningar som tillhandahålls av arkitekt eller hem designer. Godkänna ändringar om de uppfyller din idé eller koncept för den förändring som du ville gjort till huset planen. Detta godkännande är viktigt för arkitekten att lägga fram hus planer till byggnadsinspektör kontor för godkännande.

Steg 4: Arkiv Ändrad House Plan

Arkitekt eller hem byggare kommer att lämna de ändrade hus planer med din lokala byggnadsinspektör kontor för godkännande. Detta steg i processen bör vara ganska enkelt och lätt att åstadkomma och bara innebär att du underrättats om att ändringarna har antagits. Många kommuner kommer inte att tillåta byggandet av ett nytt hem eller ett tillägg till ett befintligt hem göras förrän godkännande ges på ett ändrat hus plan.

Steg 5: Bygg ditt hus Addition

Med godkännandet på plats på de ändrade hus planer, kan byggaren fortsätta eller fortsätta med byggandet av ditt hus. Detta inkluderar tillägg som nu har införlivats i ditt hus planer.