målning mesh trädgård stängsel

Trädgård fäktning är något mycket vanligt i många hus nuförtiden. Det ger trygghet till invånarna och kanske deras husdjur också. Eftersom mesh trädgård fäktning inte har ett tilltalande utseende, kan du alltid göra det ser vackrare genom att måla den. Men du måste ha alla lämpliga verktyg och måla på ett korrekt sätt om du vill ha ett utmärkt resultat.

Du behöver inte en massa verktyg för att måla mask stängsel av din trädgård. Du behöver en pensel, en stålborste eller sandbläster, primer eller rostskyddsmedel spray, maskeringstejp, oljebaserade yttre glans lackfärg, en roller och en matchande handtag och pannan.

1 – Förbereda Verktyg

Innan du börjar måla staket, se till att du har tillräckligt med arbetsutrymme. Om du har ogräs och andra växter som växer med din fäktning, ta bort dem. Ta också alla jord från fötter din staket och alla dekorativa ornament som du kan ha runt i trädgården fäktning.

2 – Ta bort växter och ogräs

Nu är det dags att rengöra nätet trädgård fäktning från smuts och rost. För att rengöra fäktning, kan du använda en sandbläster som du enkelt kan hyra från en konstruktion butik. Om du har små områden som är mycket smutsig, är det bättre om du använder en stålborste istället.

3 – Rengöring av Fäktning

Täck med maskeringstejp de delar av trädgården stängsel som du inte vill att måla. Om du har träd eller väggar belägna intill stängslet, se till att täcka dem. Om du vill kan du måla bara nätet, utelämna de ramar och stolpar. I detta fall omfattar ramarna och stolpar med maskeringstejp så att du inte kommer att tillämpa någon färg i dessa områden.

4 – Använda maskeringstejpen

Applicera lite rostskyddsmedel spray för att dessa särskilda områden av stängsel som tidigare rostiga före rengöring. Om detta område är alltför stor, gäller primer istället.

5 – Besprutning rostskyddsmedel

För att måla en mask trädgård stängsel korrekt behöver du en roller som har en tupplur gjord företrädesvis från lammull och med en minsta tjocklek av en tum. Eftersom detta är en mäsk stängsel välja en vals med långa fibrer eftersom detta kommer att hjälpa till att fylla i dungar av din mäsk. Du måste hålla i minnet att lammull är idealiskt eftersom det är långvarig, även om det är lite dyrt.

6 – Använda rollern

Börja måla stängsel genom att först doppa rullen i pannan och sedan skaka kanten för att rensa bort någon extra färg. Kom ihåg att rensa bort överflödigt färg annars kommer du inte att ha en mycket bra resultat. Först flytta rollern på ett vertikalt sätt och sedan på ett övergripande sätt över mesh stängsel. Tänk på att du försiktigt bör trycka på vältens tupplur för att nå de inre delarna av nätet stängsel också.