nylon greener vs. astroturf putting greens

Nylon greener och AstroTurf greener är din enda verkliga val för en konstgjord yta hemma. Vilken är den bättre yta för att använda när du är redo att sätta i lite tid på ditt hem green?

Nylon greener tenderar att ha en mycket hög tuftning densitet. Detta gör att bollen att köra snabbare, och det replikerar en riktig gräsyta. Nylon greener behöver inte bäras i (spelad tills fibrerna förlorar sin styvhet). Då fibrerna är i allmänhet mjukare, betyder hastigheten på den gröna inte ändras över tiden. Nylon är dyrare, men om du tar golf på allvar, kan det vara värt pengarna. Och tillsats av sand kan öka hastigheten av nylon putting greens med upp till två kvaliteter.

Nylon greener

AstroTurf är ganska livskraftig som en artificiell putting green, och det är i allmänhet billigare än nylon. Det gör fortfarande har att styvhet, dock så att bollen rullar inte lika fritt som det kommer på nylon. AstroTurf behöver en fastare tillbaka för att fungera bra. Om du är på en lägre budget, kan AstroTurf vara tillräcklig.

AstroTurf greener