pekare för att använda skal och stick linoleum plattor

Installera skal och piska linoleum plattor är en relativt enkel golv ansökan, men även den enklaste misstag kommer att minska livslängden och hållbarheten hos ditt nya golv. Vara helt säker på att den befintliga golvet är nivå. Eventuella brister syns i ditt nya golv. Om du installerar över en befintlig sida vid sida och det har ett mönster, kommer de nya linoleumplattor deformeras runt mönstret. Om du inte tar bort det gamla golvet, är det viktigt att du använder ett golv avjämningsmassa innan du installerar den nya produkten. När golvet är nivå, se till att rengöra eventuella kvarvarande fragment och damm. Om golvet inte är tillräckligt ren, kommer limmet inte fästa ordentligt.

Limmet på skal och stick plattor kan försämra snabbt och orsaka brickorna för att glida ur plats. Placera en liten bit av lim på botten av varje platta före installationen. Detta kommer att hålla plattorna på plats. Använd inte för mycket lim, eftersom det kommer att sippra ut plattorna och skada ytan.

Tillämpa ytterligare lim till plattor

Var ytterst noga med att din första plattan är helt rak, lod och nivå. Detta är din startpunkt och alla andra brickor måste hålla linjen set. Börja i mitten av rummet och arbeta utåt så att nedskärningar är på väggarna, inte i det viktigaste området.

Placering av första plattan

Vara säker på att alla sömmar runt varje platta förseglas ordentligt. Du kan använda en klar silikon täta och tillämpa den med en caulk pistol. Tätning sömmarna förhindrar vätska från att sippra in i undergolvet nedanför linoleum plattor.

Tätning Sömmar Korrekt