penny

Två- öre spikar. Tre öre spik. Har du någonsin blivit ombedd att gå till järnaffären för naglar bara för att upptäcka att du inte vet vad du behöver när du dit? Precis vad termen öre menar när det gäller naglarna? Vår moderna användningen av termen refererar till storleken på spiken.

Emellertid är det troligt att det uppstod när spikar såldes i vikt (i vissa järnaffärer de fortfarande är). Du skulle få mer av de mindre tre öre spikar i ett pund än du skulle av de större sex öre spikar.

Öre Nagel Storlekar

Det är värt att notera för framtida referens att när förkorta termen öre du använder gemener “d” bakom numret. Exempel 2d innebär två öre. Längder av naglar öka öre storlek med en fjärdedel av en tum tills naglarna når 3,5 inches, och sedan de ökar i längd med ½ av en tum. Nästa storlek hopp kommer vid 6 inches när storlekar öka med hela tum för varje öre anges.

Exempel på några “Penny” storlekar

2d = 1 “3d = 1,25” 4d = 1,5 “5d = 1,75” 6d = 2 “, med hjälp av informationen ovan kan du nu räkna öre storlekar ända upp till 100d som skulle vara en tio tums spik. Nu, som är en lång spik, jag undrar vad jag ska gå att bygga?