piedestal sjunka installation: misstag att undvika

Piedestal sjunka installation kan vara en något svår uppgift. Piedestal sänkor har varit den mest eleganta alternativet för ditt hem, i motsats till bänkskivan och fåfänga stil sänkor. Detta beror på det faktum att med en piedestal sjunka, kan du göra det mesta av det tillgängliga utrymmet. Såsom nämnts ovan, på grund av den specifika utformningen av en piedestal handfat, kan installationen av ett sådant diskbänk ställas inför vissa svårigheter.

När du installerar VVS för en piedestal handfat, måste man vara mycket noggrann, det vill säga, har alla rörledningen att vara på en viss höjd. Det senare beror på det faktum att om VVS sker slarvigt, när den är klar, även om det kan fungera perfekt, kommer det att vara hemskt att titta på. Se därför till att alla rören, tillsammans med avloppet, installeras på rätt höjd för att undvika eventuella estetiska misslyckanden. En viktig sak att göra är att inte lita blint på tillverkarens manual / instruktioner men alltid mäta innan monteringen eftersom instruktionerna görs för allmänna omständigheter och inte skräddarsydda.

VVS

Porslin

Bultning och vikt

När du installerar en helt ny piedestal sjunka, måste man vara mycket försiktig eftersom Kina bryter mycket lätt. När du arbetar med Kina, måste du ha en hel del tålamod. Annars kommer du att orsaka skador på den. Därför vid användning av sanitär utrustning, använd dem med försiktighet. Var mycket försiktig eftersom porslin kan också spricka om du över dra åt skruvarna som håller fast piedestal sjunka.

Fråga efter hjälp

För att installera piedestal sjunka korrekt, måste du skruva den med väggen bakom själva diskbänken, så se till att alla mätningar är korrekt tas, och innan bultning kran och handfat, vara säker på att vattentillförseln fungerar som det borde vara (leta efter läckor), annars skulle du behöva reparera läckan i en mycket snäv, obehaglig utrymme. Det är lämpligt att använda tunga ankare på bultar diskhon. Om det bara gips (eller gips), då måste man installera en blockering under väggytan så att det kommer att stödja vikt.

borrning

dubbla alltid kontrollera märkningen du har gjort eftersom när de borras, skulle det vara mycket svårt att ändra misstag. Dessutom, på grund av ett sådant slarv, skulle du behöva upprepa processen igen, slösa dyrbar tid. När detta är gjort, installera vattenledningar och kranen. Därefter slå på vattentillförseln och kontrollera att allt fungerar smidigt, och om inte, fixa det omedelbart.

Piedestal sänkor är ganska tung, så det är mycket enklare om jobbet görs mellan två personer. Hjälpen är kritiskt behövs när du måste montera diskbänken på piedestal och försöka linje den med avloppsrören. Alla installationen kan göras i en handvändning om du söka hjälp av en vän.

Som ni kan se, när du installerar en piedestal sjunka, måste du vidta vissa försiktighetsåtgärder för att se till att jobbet är gjort korrekt och utan onödiga skador.