planerar en ombyggnad budget: vad du bör veta

Hem förbättringar och uppgraderingar kostar pengar, och en ombyggnad budget kan enkelt ställa oss tillbaka. Så länge du vet att dessa enkla saker som du kommer att kunna planera en riktig budget,. Rita en plan

När du planerar en ombyggnadsarbete, vara specifik om vad du vill. Till exempel, om du vill att renovera ett kök bestämma exakt vad du behöver. Ska du byta ut golv? Skåpen? Apparaterna? Inventarier? Du behöver veta allt du planerar att göra och skriva ner det. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra en mer exakt antal,. Ställ ett välgrundat Budget, Skriv ner alla dina månatliga utgifter, och jämför den med de inkomster som förs in i hushållet. Du vill inte varenda öre du gör kommer tillbaka i till räkningar. Skriva allt detta ner kommer att hjälpa dig att räkna ut vad din månatliga skuld till intäktsrelation är. Du vill inte dina skulder motsvarande mer än 45% av din totala inkomst, särskilt om du behöver för att finansiera ombyggnadsarbete. Som ett exempel, om du gör $ 8000 per månad, multiplicera detta tal med 0,45, sedan subtrahera din månatliga utgifter. Antalet kvar är det belopp som du har råd med varje månad på ditt hem remodel,. Hur mycket du kan göra själv,? Många delar av ett ombyggnadsarbete kan ske utan hjälp utifrån. Golv, skåp, vitvaror, och färg kan alla göras utan att anställa en entreprenör. Detta kan spara pengar och du behöver bara budget för de faktiska leveranserna. Du kanske vill överväga att köpa skåp som inte är anpassade, gör någon kakel själv och hyra utrustning istället för att köpa. Anpassade objekt kommer verkligen lägga upp och du kan spara en hel del pengar genom att inte gå anpassade. Chansen finns att du kan fortfarande hitta något som du vill utan att extra kostnad. Om du vill polera en marmorgolv, kan du hyra utrustning till en lägre kostnad än att köpa eller hyra en professionell för att göra det åt dig. Detta gör att du kan arbeta med en mindre budget, och ställa undan pengar från budgeten för saker som du inte kan göra själv som VVS eller elarbeten som kan behöva göras,. Förstå Uppskattningar, När du anlita en entreprenör, du måste förstå att det pris de ger dig är bara en uppskattning. De kan köras i frågor som kommer att hamna kostar dig mer pengar än de ursprungligen citerade. Av denna anledning måste du vara säker på att uppskattningen de ger dig är väl under vad du har råd. De flesta experter säger att du ska lägga till 10% till någon uppskattning för en mer exakt bild av slutkostnaden. Många människor kommer att lägga mer till detta att vara på den säkra sidan. Om uppskattningen är för hög eller kommer för nära den faktiska budgeten måste du trimma några saker ur jobbet. Avstå från lyxartiklar till nu. Om din budget ingår apparater överväga att använda de gamla apparater tills du har råd att lägga till de nya,. Efter dessa enkla tips hjälper dig att hålla sig inom en budget som är prisvärda och kommer att bidra till att undvika överraskningar senare.