plocka ut den perfekta pol motorsåg

Plocka ut den perfekta pole motorsågen kan komma ner till personliga preferenser eller pris. Du kan hitta en som erbjuds till förmånliga priser eller du kanske utforska varvet försäljning, loppmarknader och swap möter för en bra begagnad produkt. En bra stångsåg kan vara en exceptionell gård verktyg. Istället för att vända sig till användning av en stege för att klättra upp hög, tillhandahåller en stångsåg en mycket säkrare metod för trimning dessa träd lemmar upp högt. Visst, du kan hyra ett träd tjänst, men med hjälp av en stolpe motorsåg själv sparar pengar. En typisk pol motorsåg kan kosta i närheten av $ 100 och en engångsbruk kan få dig pengarna tillbaka.

Om du är en professionell eller bor på en stor bit av skogsmark som behöver omfattande arbete, kanske en kraftfull gasdrivna pol motorsåg vara ditt val. Men den typiska husägare inte behöver bekostnad eller hög underhåll som kommer med en gasdriven enhet. En typisk pol kedjesåg för den genomsnittliga husägare kan vara en sladdlös elverktyg som har en justerbar teleskopisk arm så att du inte behöver använda en stege. En bra produkt kommer att ha en 1,5-2 hästkrafter motor – en motor kraftfull nog att såga genom lägre hängande träd lemmar med liten ansträngning. Du bör kunna förlänga stången upp till 15 fot och polen motorsågen ska ha några andra funktioner som vibrationsdämpande handtag, kedja bromsar och automatisk kedja bar oilers samt lätt justerbara poler som kan utökas med lätthet.

Vad ska titta efter

Traditionella stångsågar kräver en högre grad av ansträngning på den del av användaren, men en elektriskt driven stolpe kedjesåg gör beskärning och styckning träd lemmar en lättare uppgift.

populära modeller

Det finns flera populära modeller som behandlas, däribland