Reglazing trasiga fönster

Krossat fönsterglas kan ersättas med vanligt glas eller plast okrossbart glas, vanligtvis en akryl. Innan du börjar ersätta krossat glas, sätta på ett par handskar och ett par glasögon. Det är lätt för glasbitar att chip och flyga. Glas, i både trä och metall ramar, hålls normalt på plats av en mekanisk fästanordning. I trä dessa är oftast Glazers poäng, en liten triangel av tunn metall. I metall används fjäderklämmor. Kitt eller glase förening appliceras sedan för att hålla ute regn. Följande steg föreslås för att ersätta trasiga fönstret glas, försiktigt bort alla glasbitar var noga med att rensa upp i området runt fönstret för att förhindra skador och skärsår. Använd tång för att gripa glasbitar fortfarande i fönstret,. Med en mejsel eller fällkniv, ta bort den gamla kitt. Var noga med att inte trycka ut träram. När du går runt ramen hittar glasmästare poäng (trianglar liten stål) i träramar eller fjäderklämmor i metall fönsterkarmar. Spara punkter eller klämmor. Var noga med alla gamla kitt avlägsnas så att glaset kommer att glida på plats lätt,. Med sandpapper eller en rasp, rensa bort bitar av kitt som finns kvar på trä eller metall skärp,. Måla ram med en oljebaserad träskyddsmedel eller en olja grundfärg. Detta tätar träytan under kitt och förhindrar metallram från rost. En snabbtorkande primer är den mest praktiska,. Mät storleken på glaset med en måttstock eller tumstock. En stållinjal kan sag orsaka fel i dimensioner. Låt 1/8 “avslut på alla sidor på så sätt minska varje uppmätt dimension genom 1/4”. Köp glaset kapas till rätt storlek,. Sätt ett tunt band av glas förening i spåret på ramen för glaset att vila på. Håll tjockleken på denna glas förening tämligen enhetlig så när du trycker på glaset i föreningen kommer inte spricka,. Installera glaset, tryck på glasföreningen och infoga glasmästare punkter (små metall trianglar) som du tog bort. Skjut dessa in med en stor skruvmejsel. Om du använder en hammare vara noga med att inte bryta glaset. Punkterna ska placeras var 6 “till 8”. Fjäderklämmorna för metall fönster bör införas i hål i stålramen,. Knåda glas föreningen och forma den till strängar inte större än en penna. Lägga en sträng av förening utmed en sida i taget och tvinga den mot glaset och träramen med spetsen på en spackel. Fläckar från föreningen kan tas bort senare med en trasa doppad i lacknafta eller terpentin,. Efter glaset föreningen har torkat, måla det att avsluta tätning av sömmarna mellan glaset och föreningen, och trä och föreningen. Denna artikel har bidragit delvis av Michigan State University Extension, skapa en panel Wall Med Molding ;; hur man byter en bruten fönsterruta hur man byter trasigt fönster Glas DIY kompetens från en pappa till en Grad hur man målar på utsidan av ditt hus , Relaterade annonser, kommentarer drivs av, Disqus, Få DIY tips via e-post, nyhetsbrev prenumeration Bekräftelse, prenumerera …;, Följ @DoItYourselfcom, Relaterade annonser, <-;! ->, <-;! - >, annonsera, affär, hitta en entreprenör, om oss, karriärer, användarvillkor, sekretesspolicy, cookie-policy, sidkarta, facebook, twitter, twitter, YouTube, vilket website®, som grundades 1995, är den ledande oberoende, hem förbättring och reparation webbplats. Vi välkomnar dina kommentarer och, förslag. All information tillhandahålls “SOM ÄR”. Webbplats sköta, problem kontakta webmaster @ denna webbplats. Frågor om en gör det själv natur bör, överlämnas till våra “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. All rights reserved. Du kan fritt länka, till denna webbplats, och använda den för icke-kommersiellt bruk i enlighet med våra användarvillkor. Visa vår integritetspolicy här.