ta bort döda lemmar från vintergröna träd

Vintergröna träd även kallad vintergröna barrträd. De kräver sällan putsning, men det kan bli nödvändigt om en lem dör. Det är säkert att ta bort döda lemmar när som helst under växtsäsongen. Levande lemmar bör inte trimmas om filialen är större än 1 ½ inches bred. Detta kommer att främja svampinfektioner hos trädet.

Om filialen har blad som är torr och brun, är troligen den gren död. Ta en kniv och skär i det översta lagret av barken. Om det är torrt och mörkt, är din gren död och bör skäras bort.

Är det verkligen död?

Det bästa verktyget att använda för trädbeskärning är en såg som skär på ryggsim. Du kan använda sekatör för de mindre grenarna. Vässa dina saxar regelbundet för att upprätthålla ett rent snitt. Axlar, bör häcksaxar, motorsågar och dåligt vässade verktyg inte användas. De lämnar en grov och göra det svårare för trädet att läka.

Vilka verktyg?

Barrträd är bäst trimmas när de är unga. De kan tränas att växa på ett visst sätt. Den enda anledningen till att du skulle behöva trimma eller beskära en vintergröna träd när det fastställs är att behålla den eller att skära av döda grenar. De är lättare att trimma när unga på grund av storleken av grenarna. Om du inte tror att du kan göra det själv, det finns proffs som vet hur man trimma den på rätt sätt.

När att trimma